Specialdesign

Specialdesign - mer profil för pengarna...

Från idé till färdig produkt!

Specialdesigna era egna profilkläder, profilprodukter och skapa en unik profilering för ert företag. När du kommer i ett läge där du skall köpa en lite större volym av ett profilplagg så blir specialdesign aktuellt. Specialdesign innebär att produkterna förädlas färdigt redan i produktionsanläggningen. Man kan då göra betydligt mer anpassningar av detaljer och applikationer. Alla profilkläder skulle antagligen vara specialproducerad om det inte vore för ledtiderna. Du måste räkna med uppemot 3-5 månader från godkänt utfallsprov till leverans i Sverige. Specialdesign är alltså den perfekta lösningen för företag med framförhållning och volymer. Extra intressant är specialdesign när det gäller kepsar, mössor och väskor. Det är produkter som inte bygger på olika storlekar och de är därför lätta att administrera och distribuera för dig som skall förse din marknad med fina profilprodukter.

Vi specialdesignar idag de flesta produkter där det finns behov och önskemål från våra kunder. Det kan vara allt ifrån en egen designad keps till en egen kollektion bestående av t ex.

T-shirt? Keps? Pikétröja? Sweatshirt? Jackor? Sportbag? Ryggsäck? Badlakan? Boxerkalsong? Funktionsunderställ? Logoband? USB minnen?

Allt detta designat så att det matchar och blir unikt för just Ert företag. Fördelen utöver att man kan designa sitt plagg/produkt efter eget tycke och smak, är att det ger mycket större möjligheter att förädla plagg/produkt med specialfärger, egen nacketikett, egen designade knappar, tags och ziphangers, utfallande tryck, placering av brodyr/tryck. Detta blir möjligt eftersom förädlingen sker innan plagg/produkt sys ihop. Allt blir plötsligt möjligt till rimliga pengar. Som Ni förstår så är det enbart fantasin som sätter begränsningar för vad som är möjligt när det gäller specialdesign. Vi tar kostnadsfritt tar fram skissförslag på de produkter du är intresserad av. Godkänd skiss leder till ett eller flera utfallsprov och när dessa är godkända startar produktionen.
Välkommen att kontakta oss så hjälper vi Er med prisinformation, idéer och skissförslag.

Tre enkla steg till egen design

Välj en modell
Enklaste och snabbaste sättet till din egen design är att utgå från någon av våra modeller i standardsortimentet. Då finns alla tyger, måttlistor, kvaliteter, produktionsskisser m.m. redan klara. Vi kan mycket snabbt vara igång med produktionen och behöver inte göra några större förändringar.

Gör dina ändringar
Du väljer själv vilken färg du vill ha. Kanske behöver du en annan färg för att denna ska passa in i ditt företags profil eller så behöver du en annan färg för just detta tillfälle. Du behöver lång ärm istället för kort? Inga problem, vi löser det!

Välj förädling
Här kan du göra många olika saker. Vill du ha ett speciellt tryck eller brodyr så ordnar vi det. Vill du ha singelinplastning och en specialhangtag? Inga problem. Som vi sagt tidigare, allt är möjligt!

Låt dig inspireras...
Välj den modell som närmast uppfyller det specifika önskemålet, lägg till din logo i tryck, brodyr, vävt märke eller applikation. Ändra färgen på kropp och/eller ärm. Kontrastfärger på detaljer som paneler eller kantband, lägg till eller ta bort fickor. Ja listan kan göras hur lång som helst. Glöm ej avsändare, din egen nacketikett.

Information om specialproduktion

Minimikvantitet
Minimikvantiteter varierar beroende på graden av specialdesign samt plaggets karaktär. Du får räkna med en minimikvantitet på ca 300 plagg. För enklare plagg, typ T-shirts får du räkna med en kvantitet på närmare 1000 plagg. Tycker du att kvantiteterna är höga? Då finns möjligheten att förändra våra plagg som vi har på lager med olika tryck, brodyrer eller applikationer. Om du saknar en kontrastrand eller liknande så kan vi alltid sy på den. Som vi sagt tidigare, allt är möjligt!

Tryck och brodyr
I de allra flesta fall fungerar vår standardkollektion alldeles utmärkt för att tillfredställa kundernas önskemål. I speciella fall så räcker det dock inte med bara standard. Då har vi resurser att ta fram just de kombinationer som ni önskar. Vid behov kan vi även hjälpa till med tryck- och brodyrservice. Vi har inhouse-resurser för att kunna göra allt från original till förädling av plagg.

Specialdesign
En möjlighet till unika produkter efter dina önskemål. Vi kan erbjuda dig spedialdesignade plagg efter dina egna önskemål. Antingen via våra katalogprodukter men även helt efter dina egna önskemål. Genom att göra dessa förändringar kan produkterna bli helt unika för just dig. Det finns ingen som har en likadan produkt. Du kan till exempel använda andra färgspektran, metall eller gummi i dina zip-pullers med din egen logotyp på. Du kan ha speciella hangtags, nack-etiketter, brösttryck eller brodyrer. Lägg därefter krut på förpackning med silkespapper och textilband. Du kan absolut göra det som krävs för att sticka ut från mängden eller för att ge plaggen din unika profil. Kontakta oss för mer info

Leveransinformation

Vecka 1
Offert. Om order läggs beställer vi prov.

Vecka 4
Prov för godkännande. Om godkänt prov-omedelbar produktionsstart.

Vecka 12
Leverans med flyg.

Vecka 16
Leverans med båt.

Alternativt
Vägen till godkänt prov ser olika ut. Vill Ni bara byta en etikett i ett plagg som redan finns i vår kollektion går vägen till produktionsstart mycket snabbt. Vill Ni göra förändringar på material, design, storlekar, färger, knappar tar det något längre tid.