Sommarpresenter

Vi har sommarpresenterna till era anställda, företag och kunder

Hälsa företagets anställda, kunder och samarbetspartners en trevlig sommar med en sommarpresent från MM Skydd och Profil. En vänlig, glädjande och enkel gest som uppskattas av många.

Att ge sommarpresenter till kunder, anställda och företag har med åren blivit populärt inom företag och organisationer. Det finns en rad olika produkter som hör till sommaren som många uppskattar att få. Vi på MM Skydd och Profil har ett brett sortiment av sommarpresenter som är lämpliga att ge till såväl kunder som personal.

Att våren är en period fullsmockad med både förskoleavslutningar och skolavslutningar, samt andra liknande tillställningar är något vi alla känner till. Alla dessa tillställningar innehåller ofta sommarpresenter av olika slag. Ett vanligt sätt att både glädja och visa uppskattning både mot trogna klienter och anställda för deras insatser. Många företag och organisationer brukar anordna avslutningsfester som ett trevligt avslut på det gånga arbetshalvåret. vilket är ett utmärkt tillfälle att dela ut en sommarpresent. Att man visar sin tacksamhet på det här viset är något ni kan räkna med att personalen är tacksamma över.

Många företag har gjort det till tradition att tacka anställda och kunder inom företaget med en sommarpresent innan semestertider. Till skillnad från när företaget ger en julgåva så finns det inga särskilda regler för sommargåvan i skattelagstiftningen, vilket innebär att denna normalt blir skattepliktig för de anställa. Hör gärna av er till oss för aktuella nivåer om ni skulle känna er osäkra. Vi svarar på eventuella frågor och ger er all information ni behöver.

Hos MM Skydd och Profil hittar Ni ett stort sortiment av sommarpresenter för Era anställda och kunder inom företaget

Att ge sommarpresenter till anställda och kunder behöver növändigtvis inte vara överdrivet dyrt. Det kan exempelvis vara en filt, en väska, ett strandspel eller ett gåvokort. Ni kan också välja något inom en högre prisklass som kan omfatta fina gåvor till hemmet, som exempelvis ett knivset, kryddkvarnar, exklusiva glas, grillredskap eller mysiga ljuslyktor.

Att hitta sommarpresenter till rimliga priser som uppskattas är relativt enkelt att hitta, men skulle ni mot förmodan fastna i idéer tycker vi att ni ska vända er till oss så hjälper vi till att ta fram förslag på årets sommarpresenter till anställda, kunder eller leverantörer som ni tycker känns lämpliga. Med över 10.000 olika artiklar i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment, därför känner vi oss säkra på att vi har något att erbjuda som passar vad ni eftersöker.

För vidare information och assistans är ni hjärtligt välkomna att ta kontakt med oss på MM Skydd och Profil! Vi hjälper er att hitta rätt bland sommarpresenter till era anställda, kunder och leverantörer.


Vinga of Sweden
Scuba Bike Tube
Scuba Bike Tube

Mindre cykelväska för det allra viktigaste. Fästs på ramen och/eller styret. Väska...

fr. 99,00 kr

MER INFORMATION
Vinga of Sweden
Vildmarkspanna
Vildmarkspanna

Stekpanna perfekt för stekning under öppen eld eller på grillen.

fr. 219,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform
Vattenflaska vit
Vattenflaska vit

Vattenflaska i fyra färgställningar. Tillverkad i tritan och är därmed helt fri fr...

fr. 42,00 kr

MER INFORMATION
XINDAO
Läckagesäker flaska med trådlösa hörlurar
Läckagesäker flaska med trådlösa hörlurar

Läckagesäker tritanflaska vars lock har ett praktiskt bärhandtag. Svettåliga trådl...

fr. 180,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform
Vattenflaska orange
Vattenflaska orange

Vattenflaska i fyra färgställningar. Tillverkad i tritan och är därmed helt fri fr...

fr. 42,00 kr

MER INFORMATION
Vinga of Sweden
Miles Termosflaska
Miles Termosflaska

Miles termosflaska har en smart vakuumisolering som håller vatten iskallt i upp ti...

fr. 149,00 kr

MER INFORMATION
Med över 10.000 profilprodukter har vi ett av marknades största sortiment.
Till vår webbshop >

Vill du bli kontaktad?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.