Sommargåvor

Vi har sommargåvorna till era anställda, företag och kunder

Att hälsa anställda, kunder och leverantörer en trevlig semester genom en sommargåva är en vänlig, positiv och mycket enkel gest som inte behöver kosta överdrivet mycket!

Sommargåvor till företagets kunder, anställda och leverantörer har under de senaste åren blivit populärt inom företag och organisationer. Det finns massor av produkter som är passande till sommaren som uppskattas att få. Hos oss på MM Skydd och Profil har vi ett brett utbud av sommargåvor som är lämpliga att ge till såväl personal som kunder.

Som många redan vet är våren en period som är fullspäckad med förskoleavslutningar, skolavslutningar och andra tillställningar som alla innehåller diverse sommargåvor. Ett klassiskt sätt att både glädja och visa tacksamhet mot anställda eller klienter för deras insatser. Många företag och organisationer brukar anordna avslutningsfester som avslut på det gånga arbetshalvåret. vilket är ett perfekt tillfälle att dela ut en sommargåva. Att du visar din uppskattning på detta vis är något du kan känna dig säkra på att personalen blir glada över.

Det är många företag som har gjort det till tradition att ge anställda, kunder eller leverantörer en sommargåva innan semestertider. Till skillnad från när företaget ger en julgåva finns det inga egentliga regler för sommargåvan i skattelagstiftningen, vilket innebär att denna normalt blir skattepliktig för de anställa. Kontakta oss gärna för aktuella nivåer om du skulle känna dig osäker. Vi besvarar eventuella frågor och ger dig all den information ni behöver!

Vi har ett stort utbud av sommargåvor för Dina anställda och kunder

Att ge en sommargåva till företagets anställda och kunder behöver inte vara dyrt. Det kan exempelvis handla om en filt, en väska, ett strandspel, ett gåvokort eller en kanske ett badlakan. Du kan också välja en högre prisklass som kan omfatta fina gåvor till hemmet. Exempel på detta är ett knivset, matchande kryddkvarnar, fina glas, grillredskap till grillkvällar eller mysiga lyktor för de sena sommarkvällarna.

Att hitta sommargåvor till resonabla priser som uppskattas är relativt enkelt att hitta, men skulle du mot förmodan fastna i idéer tycker vi att du ska kontakta oss så tar vi fram ett förslag på årets sommargåva till anställda, kunder eller företag som du tycker känns passande. Med över 10.000 olika produkter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment och känner oss därför säkra på att vi har något att erbjuda som matchar det du eftersöker.

För ytterligare information och rådgivning är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på MM Skydd och Profil! Vi hjälper till att hitta rätt bland sommargåvor till dina anställda, kunder och leverantörer.


Med över 10.000 profilprodukter har vi ett av marknades största sortiment.
Till vår webbshop >

Vill du bli kontaktad?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.