Julklappar

Julklappar till anställda, företag & kunder

Att önska kunder och anställda inom företaget en god jul med julklappar är inte bara en vänlig och positiv överraskning, utan även en enkel gest och uppskattas av många.

Vi på MM Skydd och Profil har levererat julklappar till företag och organisationer runt om i Sverige under många år. Med åren har vi skaffat oss gedigen kunskap och vet vilka som är marknadens allra bästa och mest populära julklappar.

Som bekant är julen en högtid som innehåller massor av olika evenemang och julbord, privat som med jobbet, där många företag tar tillfället i akt att ge sina anställda och kunder julklappar och tacka för det gånga året. En gest som glädjer samtidigt som ni visar er uppskattning för deras insatser. Företagsjulklappar är något som vanligtvis är väldigt uppskattat, även om julklappen kanske inte mottas med största intresse av alla. Dock kan det vara riskfullt att avstå då det lätt kan ge fel intryck.

Har ni utrymme att ge företagets leverantörer julklappar rekommenderar vi att ni med omsorg väljer ut dem. Välj något för att tacka för samarbetet eller för att stärka er relation för att få mer utväxling av samarbetet ni har. Det är lätt att glömma bort att sätta värde på våra samarbetspartners och göra något år det, vilket är en risk. Kort sagt, har ni budget så tänk även på företagets leverantörer i juletider.

Skulle ni fastna i idéer får ni gärna kontakta oss så tar vi fram ett förslag på årets julklappar till anställda och kunder inom företaget som ni tycker känns passande. Låt oss på MM Skydd och Profil hjälpa er att hitta de perfekta julklapparna till ert företags kunder och anställda!

Vi hjälper Er att hitta de rätta julklapparna till företagets kunder och anställda

Hos oss på MM Skydd och Profil har vi ett brett utbud av julklappar. Att ge julklappar till sina anställda, kunder eller leverantörer behöver inte vara alltför dyrt. Det kan handla om en liten gåva och ni visar ändå att personalen eller kunden är viktig och blir uppmärksammad. Oberoende av om julklappen har ett mindre värde så är det i huvudsak omtanken och själva gesten som glädjer mottagaren och får den att känna sig sedd.

Vi har samlat vad vi tycker är de absolut bästa julklapparna till företagets anställda och kunder. Vi har över 10.000 olika varor i vår webbshop och ett av marknadens största sortiment och känner oss säkra i att vi har något att erbjuda som matchar det du eftersöker.

För mer information och assistans är ni välkomna att höra av er till oss på MM Skydd och Profil!


fr. 229,00 kr

Supékort Delight

fr. 360,00 kr

Joyful giftcard 360

fr. 360,00 kr

Designkort 360

fr. 360,00 kr

Newport
Supékort Supreme

fr. 360,00 kr

Glasklart 360

fr. 1000,00 kr

Orrefors/Kostaboda
Glasklart Exklusiv 1000

fr. 220,00 kr

Joyful giftcard 220

fr. 256,00 kr

Supékort Summer
Med över 10.000 profilprodukter har vi ett av marknades största sortiment.
Till vår webbshop >

Vill du bli kontaktad?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.