Julgåvor

Julgåvor

Välkommen till oss på MM skydd & profil när du vill beställa specialdesignade julgåvor till dina kunder eller medarbetare.

Vi är experter på brandade och profilerade produkter och hos oss kan du beställa olika produkter med ett särskilt budskap eller en logotyp på. Det är ett uppskattat sätt att bygga och bekräfta relationer med kunder och anställda på, och vi har mängder av olika produkter i vårt sortiment - bland annat tröjor, väskor, golfbollar, pennor, vattenflaskor och muggar. Giveaways och företagspresenter är en uppskattad gest som dessutom på ett effektivt sätt kommunicerar ut företagets budskap och varumärke.

Beställ julgåvor direkt på nätet

Vi har ett stort utbud av olika produkter som kan specialdesignas helt enligt dina önskemål. Du väljer själv bland våra många olika artiklar och det är bara fantasin som sätter gränser för hur produkten ska utformas så att den blir unik för ert företag. Det gör att du enkelt kan ta fram den perfekta julgåvan till en särskild kund eller samarbetspartner.

Titta gärna igenom vårt sortiment och lägg din beställning direkt online. Vill du veta mer om profilerade julgåvor och vad vi kan göra för dig, är du varmt välkommen att ringa eller maila oss så hjälper vi dig.


Med över 10.000 profilprodukter har vi ett av marknades största sortiment.
Till vår webbshop >

Vill du bli kontaktad?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.